Ballina Politike Batuta e Bashës me fëmijët në Unazën e Re: “E paske timonin...

Batuta e Bashës me fëmijët në Unazën e Re: “E paske timonin si të Ramës, pa ekonomi”

Lulzim Basha bashkëbisedoi sot me disa banorë të Unazës së Re në Tiranë gjatë ecjes dhe takimit me qytetarë të zonës ku përsëri nuk kanë munguar batutat. Para kryetarit të PD u shfaq një fëmijë me timon. Ja batutat e Bashës, për timonin.

“O shih kush erdhi, erdhi ky i timonit. Po më shpjegon si funksionon timoni.
Ky është sinjali, muzika, buria, po ekonominë ku e ke?
E paska si timoni i Edi Ramës, pa ekonomi”.