Ballina Politike Ben Blushi padit në prokurori 4 numërues: Ka ardhur koha që dikush...

Ben Blushi padit në prokurori 4 numërues: Ka ardhur koha që dikush të ketë frikë nga zgjedhjet

Ben Blushi njikohësisht edhe kryetari i LIBRAS ka depozituar një padi në prokurori për 4 numëruesit që sipas tij kanë zhdukur 18 vota për partinë që ai posedon.

“Mbikqyrja e filmave të KQZ tregon se nuk janë vetëm kta por edhe shumë të tjerë dhe kallëzimet penale do vazhdojnë.Ka ardhur koha që dikush të ketë frikë nga zgjedhjet.Më poshtë keni të plotë padinë time,” shkruan Blushi në Facebook.

Disa ditë më përpara Blushi ka publikuar edhe emrat e 4 numëruesve: Mirand Seferi, Ergys Hila, Elona Filloli dhe Florian Shkreta.

PADI PËR 4 NUMËRUESSot kam paditur në Prokurori katër numërues që vetëm në dy kuti në Tiranë kanë zhdukur 18 vota…

Posted by Ben Blushi on 12.07.2017