Ballina Kryesore Dëgjesat publike/ Rama publikon raportin: Ja për çfarë m’u ankuan qytetarët e...

Dëgjesat publike/ Rama publikon raportin: Ja për çfarë m’u ankuan qytetarët e qarkut të Elbasanit

Kryeministri Edi Rama ka publikuar raportin e dëgjesave publike dhe pasqyrën zgjedhore për Qarkun e Elbasanit, ku janë përfshirë ankesat e qytetarëve të këtij qarku.

Përmes një postimi në faqen e tij në “Facebook”, Rama ftoi qytetarët e qarkut të Elbasanit të japin sugjerimet apo ankesat e tyre për gjërat që mungojnë në raport, në mënyrë që mund të shërbejë për zgjidhjen e problemeve të tyre.

Postimi i Ramës :

RAPORTI JUAJ
Pasqyra zgjedhore dhe raporti i dëgjesave për Qarkun Elbasan.
Miqtë e këtij rrjeti nga qarku i Elbasanit, janë të lutur të bëjnë sugjerime apo ankesa që sipas tyre mund të mungojnë në këtë raport✌??
Faleminderit