Ballina Aktualitet E Fundit/ Sherr me thika në Vorë mes vëzhguesve

E Fundit/ Sherr me thika në Vorë mes vëzhguesve

A youth brandishing a knife in the street, UK 2007

Një sherr ka ndodhur në Vorë ku dy vëzhgues që nuk bëhen të ditura akoma bindjet e tyre politike janë plagousr me thika me njëri tjetrin.

Incidentet vazhdojnë dhe rriten mes partive përsa i përket zgjedhjeve me përleshje me armë dhe vjedhje e shitblerje votash. Jemi ende shumë larg një procesi europian zgjedhor dhe tashmë këto janë gjëra që priten në zgjedhjet tona.

vijon…