Ballina Kryesore “Hiqni flamujt e PS dhe LSI se do ju shemb shtëpitë”, Xhelal...

“Hiqni flamujt e PS dhe LSI se do ju shemb shtëpitë”, Xhelal Mziu ngre duart në mbrojtje: E vërteta e deklaratës

Xhelal Mziu kryebashkiaku i Kamzës ka reaguar pas deklaratës së tij që ka mbushur internetin ku ka thënë se çdo shtëpi që mban flamurët e PS dhe LSI do të shembet. Sipas tij kjo deklaratë është keqinterpretuar sipas oreksit politik dhe se e vërteta qëndron ndryshe.

Ai mbron veten duke thënë se deklarata e tij shkon për ata persona që kanë shtëpi të pa legalizuara dhe që mbrohen nën logon e partive si LSI dhe PS.

Deklarata e Xhelal Mziut.

“Fjala ime është nxjerr jashtë kontekstit, e interpretuar sipas oreksit politik dhe elektoral të qeverisë. Unë u jam referuar ndërtimeve pa leje, në shkelje të hapur të ligjit, që kanë shpërthyer gjatë kësaj fushate elektorale, dhe si mburojë kanë flamujt e PS-së dhe të LSI-së, dhe kandidatët e tyre që i nxitin këto paligjshmëri duke kërkuar votën në këmbim. Kërkoj ndjesë për keqkuptimet e krijuara me qëllim nga propaganda e Edi Ramës në lidhje me një deklaratë timen, të veçuar, të nxjerrë nga konteksti, e interpretuar sipas oreksit politik dhe elektoral të qeverisë. Në fjalën time në një takim me banorët e Valiasit unë u jam referuar ndërtimeve pa leje, në shkelje të hapur të ligjit, që kanë shpërthyer gjatë kësaj fushate elektorale, dhe si mburojë kanë flamujt e PS-së dhe të LSI-së, dhe kandidatët e tyre që i nxitin këto paligjshmëri duke kërkuar votën në këmbim. Gjatë gjithë punës sime, jam krenar që kam mbrojtur dhe kam punuar e shërbyer, që ndërtimet e njerëzve të ardhur në Kamëz e në Paskuqan nga gjithë Shqipëria, pavarësisht nga bindjet e tyre politike, të legalizohen, të urbanizohen, të marrin shërbime dhe banesat e tyre të kenë vlerë. Njeriu që shemb dhe prish, njihet fort mirë, ai është Edi Rama.”