Ballina Kryesore Kryeministri Rama nuk i kursen ironitë në Kuvend, nga “delli profetik” tek...

Kryeministri Rama nuk i kursen ironitë në Kuvend, nga “delli profetik” tek falli që duhet të hedhë LSI

Kryeministri Rama është përgjigjur me kujdes çdo pyetje të dërguar nga LSI ku nuk kanë munguar as ironitë si përgjigje për pyetjet e drejtuara ndaj kryeministrit.

Pyetjes se: “A do vijojë Shëndetësia falas, ai iu përgjigj duke i kujtuar bashkëqeverisjen.
“Ne s’jemi bërë pishman që qeverisëm bashkë 4 vjet, jo për këtë shërbim kaq të lartë të Shëndetësisë falas”,- tha Rama.

Për pyetjen e çarjes së tubacioneve të ujërave të zeza gjatë sezonit turistik në Sarandë e Himarë, Rama tha se kërkonte një “dell profetik”.

Ai shtoi se: “Nëse do çahen apo jo tubacionet në Sarandë, Ksamil etje, ku zbatimi i projektit është kontraktuar, financohet dhe subvencionohet nga Komisioni Europian, për këtë hidhni fall”.