Ballina Kryesore Kryeministri ruan zakonin dhe pas fillimit të jetës parlamentare, ja si i...

Kryeministri ruan zakonin dhe pas fillimit të jetës parlamentare, ja si i përshëndet shqiptarët sot(FOTO)

Kryeministri Rama vijon të përshëndes shqiptarët, dhe tu uroj ditë të mbarë. Sot ai ka zgjedhur një foto nga Ujvara e Grunasit në Theth. Një nga monumentet më të bukura që natyra ka krijuar për vendin tonë.