Ballina Kryesore Parashikimi i Ilir Metës: Mandatet që LSI mori në 2013-ën tani do...

Parashikimi i Ilir Metës: Mandatet që LSI mori në 2013-ën tani do i fitojë vetëm në Tiranë

Presidenti i zgjedhur, Ilir Meta ka bërë sot një deklaratë ‘të fuqishme’ nga mitingu në Tiranë. Ai tha se LSI do marrë vetëm në Tiranë aq mandate sa mori gjithsej në zgjedhjet e kaluara në rang kombëtar.

LSI nga mitingu që u mbajtë në sheshin “Nënë Tereza” prezantoi kandidatët për deputetë. Gjithashtu ai bëri dhe disa deklarata lidhur me sondazhet që e nxjerrin këtë forcë jofituese duke i krahasuar ato me palmat e rilindjes, të shtrenjta por të pa shpresa u shpreh ai .

“Forcë e parë, forcë e paparë. Kam një mesazh të fortë për Lefter Kokën. Lefter Koka unë e di që LSI e Durrësit është e paparë por mos bëj garë me Tiranën, të dalin 12 deputetë. Për sondazhet e rilindjes, dua t’u them gjithë shqiptarëve, jo atyre 600 mijë që e kanë votuar prej kohës të nxjerrin LSI forcë e parë, sondazhet e Rilindjes janë si palmat e Rlindjes. Janë të shtrenjta por janë të pashpresa siç janë tharë palmat e Rilindjes në autostradën Tiranë-Durrës. Aq mandate sa ‘çmori LSI për para 4 vitesh, në 2013 kur ishte në koalicion me Rilindjen, aq mandate do t’i marrë vetëm në Tiranë më 25 qershor”, u shpreh Ilir Meta.