Ballina Politike Përrenjas/ Kryeministri Rama paralajmëron gjykatësit e prokurorët : “Nga dje nis epoka...

Përrenjas/ Kryeministri Rama paralajmëron gjykatësit e prokurorët : “Nga dje nis epoka e re”

Edi Rama ka pasur ndalim e tij të rradhës në Përrenjas. Ai është takuar me banorët e Përrenjasit e teksa mbante fjalim ka vendosur theksin tek reforma në drejtësi.

Rama u shpreh se një epokë e re po lind për gjykatësit dhe prokurorët. 

“Ju pyesni shpesh pse nuk është dënuar asnjë politikan në Shqipëri? Sot është dita për të ripërsëritur se pallati i drejtësisë u pushtua nga gjykatësit dhe prokurorët e korruptuar. Nga dje filloi një epokë e re. Gjykatësit e prokurorët do japin llogari. Drejtësia e re do funksionojë ndryshe. Ka Shqipëria gjykatës dhe prokurorë të ndershëm. I them të gjithë qytetarëve se nëse sot jemi gdhirë në në Shqipëri tjetër, sepse ka filluar rruga e zbatimit të reformës në drejtësi, kjo shpjegohet me patriotizmin dhe atdhedashurinë e PS. Ne kemi ndërmarrë reforma që janë baza për shtetin demokratik shqiptar. Asnjë parti nuk guxoi të bëjë reforma si PS”-u shpreh Rama.