Ballina Politike Projeksioni i mandateve për Fierin, sa deputetë fiton PS, PD dhe LSI...

Projeksioni i mandateve për Fierin, sa deputetë fiton PS, PD dhe LSI në 25 Qershor. Zhgënjen PDIU

Sondazhi i dytë nga IPR Marketing është duke u zhvilluar dhe janë pyetur 1000 persona për çdo qark.

Deri më tani rezultati për qarkun e Fierit është ky : 

Qarku i Fierit : 

PS – 54.7%      9-10 mandate

PD – 24.7%      4-5 mandate

LSI – 9.6%       1-2 mandate

LIBRA – 3.6%   0-1 mandate