Ballina Politike Sondazhi për Elbasanin: PS fiton bindshëm. Ja sa mandate merr PD dhe...

Sondazhi për Elbasanin: PS fiton bindshëm. Ja sa mandate merr PD dhe LSI. Një deputet ndahet mes LIBRA e PDIU

Sondazhi i dytë nga IPR Marketing është duke u zhvilluar dhe janë pyetur 1000 persona për çdo qark.

Rezultati për qarkun e Elbasanit është ky :

Qarku i Elbasanit : 

PS – 49.5%      7-8 mandate

PD – 29.5%      4-5 mandate

LSI – 10.0%     1-2 mandate

LIBRA – 3.0%   0-1 mandate

PDIU – 5.5%     0-1 mandate