Ballina Kryesore ‘Trembet’ Rama, u dërgon një SMS kandidatëve të PS: Kujdes me LSI-në!

‘Trembet’ Rama, u dërgon një SMS kandidatëve të PS: Kujdes me LSI-në!

Deklaratat e Ilir Metës të bëra në konferencën për mediat, duket se i ka ‘shkundur’ mirë liderat që po konkurojnë për vendin e kryeminstrit pas 25 qershorit.

Reagimi i parë vjen nga kryeministri i tanishëm Edi Rama i cili në një mesazh konfidencial të drejtuar kandidatëve për deputetë të PS, ju kërkon socialistëve që të bëjnë kujdes mbi deklaratat që ata bëjnë kundrejt LSI.

Mesazhi i Ramës:
Ju lutem nuk duhet të kemi më lajme për LSI-në!

E sotmja ishte një ditë per t’u dhënë të gjithëve mesazhin se LSI nuk ka më shanse të bëjë të tretin të vërtetin, në mënyrë që ju të gjithë ta përdorni këtë në fushatën mikro, me organizim kapilar për të kthyer njerëzit që rrinë me LSI për interes jo për bindje!

Në makro, pra në komunikimin publik duhet të fokusohemi tek mesazhi ynë dhe për reformën e administratës të themi, ne duam të bëjmë dhe duam të kemi mundësinë të zgjedhim më të mirët!

Kaq dhe fokusin tek vetingu, ekonomia, punësimi e me radhë në mesazhin tonë… Forca!