Ballina Politike Vjen më në fund lajmi i mirë, Gjiknuri jep fjalën se Rruga...

Vjen më në fund lajmi i mirë, Gjiknuri jep fjalën se Rruga e Arbrit do të fillojë brenda 100 ditëve

Ministri i zgjedhur nga Rama, Damian Gjiknuri i cili u zgjodh për qeverinë “Rama 2” si ministër i Infrastrukturës dhe Energjisë ka prezantuar programin e institucionit që do drejtojë këto 4 vite ku tha se projektet reale që ai ka do të realizohen të gjitha brenda këtij mandati.

Gjiknuri nuk nguroi të jepte edhe lajmin e mirë teksa tha se Rruga e Arbrit e cila është përmendur për shumë vite si stimul fushate do të realizohet dhe do fillojë punimi për të në 100 ditët e para.

“Në 100 ditët e para do kemi lidhur kontratën për të nisur ndërtimin e Rrugës së Arbrit. Skema e finkancimit që kemi zgjedhur është një pjesë nga buxheti dhe një pjesë do sigurohet me PPP. Do të zgjerohet aksi Fushë Krujë-Shkodër, by pass-i i Tepelenës, Lezhës, etj. Do të ketë përfunduar by pass-i i Vlorës dhe Fierit brenda këtij mandate”,- u shpreh Gjiknuri