Ballina Politike Zbulohet letra që Rama i dërgoi Zaevit pasi u bë kryeministër i...

Zbulohet letra që Rama i dërgoi Zaevit pasi u bë kryeministër i Maqedonisë (Letra)

Pasi Zoran Zaev është shpallur kryeministër i Maqedonisë Edi Rama e ka uruar me anë të një letre zyrëtare këtë të fundit. Letra i ka shkuar kryeministrit Maqedonas nëpërmjet ambasadorit tonë në Shkup, i cili zhvilloi një takim me kryeministrin e Maqedonisë

Rama tregon gatishmëri për rregullimin dhe forcimin e marrëdhënieve shqiptaro-maqedonase, dhe arrin të përmend marrëveshjen e arritur të Ohrit si një nga garancitë e vetme për përparimin e vendit.