Ballina Politike Demiraj paralajmëron policinë : “Do mbani përgjegjësi, për çdo votë të cënuar”

Demiraj paralajmëron policinë : “Do mbani përgjegjësi, për çdo votë të cënuar”

Dritan Demiraj, ministri teknik i Punëve të Brendshme në një takim të minutave të fundit me drejtuesit vendorë të 12 qarqeve dhe drejtuesit kryesorë të Policisë në Drejtorinë e Përgjithshme të Policisë së Shtetit u shpreh se duhet bërë gjithçka për :

• Shit-blerjes së votës;
• Presionin ndaj zgjedhësve;
• Përdorimin e parave nga burime të paqarta në ndikim të procesit elektorale
• marrjen e bllokimin e kartave përkundrejt shpërblimit monetar me qëllim heqjen e së drejtës për të votuar.

Demiraj kërkoi nga Policia e Shtetit që uniformat blu të mos mbështesin asnjë subjekt politik pasi një lëvizje e tillë do të penalizohet shumë rëndë.

“Çdo tolerim ndaj këtij fenomeni do të penalizohet rreptësisht. I gjithë zinxhiri drejtues i policisë së shtetit do të mbajë përgjegjësi sipas përcaktimeve të ligjit”.- u shpreh Demiraj

Gjithashtu Demiraj shprehu mirënjohjen  Policisë së Shtetit për luftën që po bën kundër drogës