Ballina Kryesore Fiks Fare publikon për herë të parë rrogat e çadrës

Fiks Fare publikon për herë të parë rrogat e çadrës

Më në fund pas një muaji publikohen rrogat që përfitonin deputetët që shkonin në çadër dhe po kështu, ata kanë vijuar të marrin edhe përfitimet financiare, si karburant, qira shtëpie, dieta, shërbim i telefonisë etj. Sali Berisha ka qenë më i “ndëshkuari”, me 47 mijë lekë. Ndërkohë, Vangjel Dule ka përfituar më shumë, plot 207 mijë lekë, i ndjekur nga Nard Ndoka me 157 mijë.

Këta deputetë, në muajin mars, kanë shtuar të ardhura, paga dhe përfitime, nga 148 mijë lekë Arben Ristani deri te 325 mijë lekë që ka marrë Vangjel Dule.

PËRFITIMET E DEPUTETËVE
Muaji shkurt
1. Albana Vokshi ka marrë 123.403 lekë pagë neto në muajin shkurt. Po në shkurt, ka përfituar edhe 97.093 lekë përfitime financiare. Në total, ka marrë 220.496 lekë.
2. Aldo Bumçi është paguar në shkurt me 117.891 lekë pagë. Ka marrë 93.760 lekë përfitime. Në total, 211.651 lekë.
3. Arben Imami ka marrë pagë 112.532 lekë dhe 88.327 lekë përfitime. Në total, 200.857 lekë.
4. Arben Ristani ka marrë pagë 117.891 lekë dhe përfitime 101.425 lekë. Në total, 219.316 lekë.
5. Asllan Dogjani ka marrë pagë në shkurt 117.891 dhe përfitime 84.641. Në total, 202.532 lekë.
6. Edi Paloka ka marrë pagë 134.423 lekë dhe përfitime 93.285. Në total, 227.708 lekë.
7. Eduart Halimi ka marrë një pagë 117.891 lekë dhe përditime 87.539. Në total, 205.430 lekë.
8. Fatmir Mediu ka marrë 123.403 lekë pëgë dhe për 61.700 lekë përfitime. Në total 185.103 lekë.
9. Flamur Noka ka marrë pagë 107.173 lekë dhe përfitime 94.625 lekë. Në total, 201.798 lekë.
10. Genc Pollo ka marrë pagë 123.403 lekë dhe përfitime 64.250. Në total 187.653.
11. Gent Strazimiri ka marrë pagë 117.891 lekë dhe 87.539 lekë. Në total 205.430 lekë.
12. Jozefina Topalli ka marrë pagë 117.891 lekë dhe 137.350 lekë. Në total 255.241 lekë.
13. Luçiano Boçi ka marrë pagë 117.891 lekë dhe 127.652 lekë përfitime. Në total 245.543 lekë.
14. Majlinda Bregu ka marrë pagë 123.403 lekë dhe 89.520 përfitime. Në total 212.923 lekë.
15. Nard Ndoka ka marrë pagë 117.891 lekë dhe 162.850 lekë përfitime. Në total 280.741 lekë.
16. Ridvan Bode ka marrë pagë 117.891 lekë dhe 99.725 lekë përfitime. Në total 217.616 lekë.
17. Sali Berisha ka marrë pagë 117.891 lekë dhe 47.016 lekë përfitime. Në total 164.907 lekë.
18. Vangjel Dule ka marrë pagë 117.891 lekë dhe 58.700 lekë. Në total 176.591 lekë.
Muaji mars
1. Albana Vokshi ka marrë pagë 112.185 lekë dhe përfitime 90.718 lekë. Në total 202.903 lekë.
2. Aldo Bumçi ka marrë pagë 112.532 lekë dhe përfitime 88.660. Në total 201.192 lekë.
3. Arben Imami ka marrë pagë 107.173 dhe përfitime 50.702 lekë. Në total 157.875 lekë.
4. Arben Ristani ka marrë pagë 91.096 dhe përfitime 57.000 lekë. Në total 148.096 lekë.
5. Asllan Dogjani ka marrë pagë 101.814 lekë dhe përfitime 84.641. Në total 186.455 lekë.
6. Edi Paloka ka marrë pagë 128.313 lekë dhe përfitime 93.285 lekë. Në total 221.598 lekë.
7. Eduart Halimi ka marrë pagë 96.455 lekë dhe përfitime 85.839 lekë. Në total 182.294 lekë.
8. Fatmir Mediu ka marrë pagë 84.140 lekë dhe përfitime 139.008 lekë. Në total 223.148 lekë.
9. Flamur Noka ka marrë pagë 96.455 leke dhe përfitime 94.625 lekë. Në total 191.080 lekë.
10. Genc Pollo ka marrë pagë 117.794 lekë dhe përfitime 139.008 lekë. Në total 256.802 lekë.
11. Gent Strazimiri ka marrë pagë 96.455 lekë dhe përfitime 104.539 lekë. Në total 200.994 lekë.
12. Jozefina Topalli ka marrë pagë 112.532 lekë dhe përfitime 132.250. Në total 244.782 lekë.
13. Luçiano Boçi ka marrë pagë 112.532 lekë dhe përfitime 125.952. Në total 238.484 lekë.
14. Majlinda Bregu ka marrë pagë 106.576 lekë dhe përfitime 82.936. Në total 189.512 lekë.
15. Nard Ndoka ka marrë pagë 101.814 lekë dhe përfitime 157.750 lekë. Në total 259.564 lekë.
16. Ridvan Bode ka marrë pagë 96.455 lekë dhe përfitime 94.625 lekë. Në total 191.080 lekë.
17. Sali Berisha ka marrë pagë 112.532 lekë dhe përfitime 47.016 lekë. Në total 159.548 lekë.
18. Vangjel Dule ka marrë pagë 117.891 lekë dhe përfitime 207.500 lekë. Në total 325.391 lekë.

LEXO EDHE:  FOTO/ U nda nga jeta pas një sëmundje të rëndë, i jepet lamtumira e fundit ish-ministrit Hajdaraga