Ballina Kryesore “Ja çfarë më kanë kërkuar kryeqytetasit”, Rama publikon raportin për Tiranën

“Ja çfarë më kanë kërkuar kryeqytetasit”, Rama publikon raportin për Tiranën

Duke vijuar publikimin e raporteve të dëgjesave publike, kryeministri Edi Rama, ka publikuar përmbledhjen e ankesave dhe sugjerimeve të qytetarëve të Qarkut të Tiranës.

Ashtu si dhe gjatë publikimeve të raporteve të mëparshme, sërish Rama bën apel që qytetarët të bëjnë sugjerime apo ankesa që sipas tyre mungojnë në këtë raport.

“RAPORTI JUAJ
Pasqyra zgjedhore dhe raporti i dëgjesave për Qarkun Tiranë.
Miqtë e këtij rrjeti nga qarku i Tiranës, janë të lutur të bëjnë sugjerime apo ankesa që sipas tyre mund të mungojnë në këtë raport✌??
Faleminderit”, shkruan kryeministri Rama.