Një çift i martuar u zbulua se kishin pasur seks anal katër vjet pasi një mjek kuptoi se gruaja ishte e virgjër.

Bashkëshorti dhe gruaja e paidentifikuar, të moshës 26 dhe 24 vjeç, kërkuan ndihmë nga mjeku obstetër Liu Hongmei më parë këtë vit, kur një ekip mjekësh vizitoi fshatin e tyre në qytetin Bijie në provincën jugperëndimore të Guizhou në Kinë.

Mjeku u citua të thoshte: ‘Çifti ishte shumë i ri, burri 26 dhe gruaja 24. Ata ishin shumë të shëndetshëm, por megjithëse u martuan për katër vjet”.

Ndërsa pyeti për historinë mjekësore të gruas gjatë vizitës në fshat, Liu iu tha se çifti kishte marrëdhënie seksuale rregullisht, shkruan “Mail”.

Gruaja zbuloi gjithashtu se përvoja ishte “jashtëzakonisht e dhimbshme” për të çdo herë, por ajo vuajti nëpërmjet saj me shpresën për t’u mbetur shtatzënë.

Simptomat e gruas i thanë mjekut Liu që të besonte se ajo mund të kishte një lloj sëmundje gjinekologjike.

Liu tha se ishte “tronditur” kur ekzaminoi gruan dhe zbuloi se ajo ishte e virgjër.

Sipas Guiyang Evening Post të Kinës, ‘përvoja’ e Liu e udhëhoqi atë për të inspektuar anusin e gruas, të cilën ajo pretendonte se ‘mund t’i përshtatej tre gishta’.

Atëherë mjeku kuptoi se çifti gabimisht të kishte marrëdhënie seksuale në vrimën anale për katër vjet.

Doktor Liu thuhet se i dorëzoi çiftin një doracak seksual dhe gjithashtu u dha ‘udhëzime’ para se të dërgoheshin në shtëpi.