Presidenti Ilir Meta ka firmosur ditën e sotme dekretin për dhënien e gradës madhore “Gjeneral Brigade” kolonelit Ndriçim Reshit Sallakut.

“Kolonel Ndriçim Rreshit Sollaku me detyrë “Atashe Ushtarak i Republikës së Shqipërisë në Republikën e Turqissë”, jo rezident në shtetin e Izraelit, Republikën e Azerbajxhanit dhe në Gjeorgji” i jepet grada “Gjeneral Brigade” thuhet në dekretin e Metës.