Janë prezantuar në Kinë robotët më të fundit të cilët janë të dobishëm në 21 fusha të ndryshme.

Ekspozita qëndori e hapur për 5 ditë me robotët më të fundit në atë që quhet Konferenca Botërore e Robotëve.

Një dron në formën e një pulëbardhe dhe një robot në formën e peshkut janë disa nga shpikjet që u prezantuan në këtë konferencë.

Gjithashtu, është parë edhe një robot që luan në piano dhe një tjetër që bën operacion në tru.