Një autobuz urban lëviz me derë hapur, nga ku duket fatorinoja që shtyn pasgjerët për t’u futur brenda.

Një gjobë e vendosur në një automjet, ka të shkruar adresën në vend të emrit të pronarit të makinës dhe emrin tek adresa.

Një tabelë, që tregon pronën private kërcënon se po kalove gardhin do të mësosh a ka jetë pas vdekjes.

Liqeni i Kukësit është mbushur me plehra e qese plastike që nga toka e deri në majë të pemëve.

Janë këto disa nga situatat, që u shfaqën e u komentuan në emisionin e sotëm “Stop”, në rubrikën e përjavshme “Hitparade i absurdit shqiptar”.