Sipas Psikologjisë turke, Nejla Avci bëri një deklaratë të çuditshme që i frikësoi të gjithë.

Sipas psikologjisë turke, byreku ndikon negativisht në zhvillimin e trurit. Gjithashtu tha se ushqimet me sheqer të tepërt dhe karbohidratet janë duke ndikuar negativisht në zhvillimin e trurit.

“Çdo lloj ushqimi si byreku apo bugaçja ndikon në masë të madhe në çrregullimin e hiperaktivitetit dhe mungesës së vëmendjes. Byreku pengon zhvillimin e trurit. Ndërsa sheqeri me energjinë e tepërt që jep, në mënyrë negative ndikon mbi trurin.”