Ervin Salianji, deputeti i PD ka publikuar të tjera pamje të efektivit të policisë në Malësinë e Madhe Berhan Bajrakurti.

Salianji ka publikuar një tjetër foto të turpshme të Bajrakurtit dhe shton se kanë qenë dhjetra gra që e kanë denoncuar në komisariat, po rastet janë shpërfillur dhe nuk është marrë asnjë masë në drejtim të tij.

Deputeti demokrat shprehet se posedon edhe video të veprimeve të turpshme të Bajrakurtit po ka vendosur që të mos i bëjë publike.

Reagimi i Salianjit:

Efektivi B.B ishte larguar nga policia e shtetit për tentativa përdhunimi. Ate e riktheu vetem angazhimi i tij për Rilindjen si komisioner dhe aktivist gjate zgjedhjeve dhe e bëri polic të Republikës duke i dhënë mundesi të abuzonte me tej, tashmë me të miturën 15 vjecare, e te vazhdonte të kërcenonte dhjetra gra të tjera!

Shumë prej tyre e kanë denoncuar ne komisaritat, por policia i ka shperfillur dhe nuk ka marre asnjë here denoncimet e tyre. Pavarësisht se mostra i regjistronte madje edhe me video per ti shantazhuar apo per nevoja denigruese te tij. Sot ekzistojne prova dhe video qe viktimat i denonconin ne polici, këto video i disponon policia e shtetit!

Disa prova dhe video më kane ardhur ne inbox nga punonjës policie dhe janë neveritëse po aq sa mosreagimi i shtetit në raste të tilla. Kam vendosur te mos i publikoj videot sepse vetem i shtojne shemti videos qe tashme eshte publike. Por policia dhe organet ligjzbatuese qe i kane, duhet ti denojne me ashpersine me te madhe ligjore përgjegjësit e mosveprimit po aq sa vetë dhunuesin!