Ditët e sotme, Tirana është një metropol që nga dita në ditë po tenton t’i përngjajë kryeqyteteve të tjera europiane.

Por a e dini se si ishte Tirana në vitet ’60 në regjimin komunist?
Gjatë atyre viteve, Tirana nuk ishte asgjë tjetër veçse një qytet I izoluar, i qetë dhe pa shumë ndërtime.

Një televizion belg ka bërë një reportazh për Shqipërinë komuniste, ku shihet qartë ndryshimi drastic që ka pësuar kryeqyteti ynë.

Por ky ndryshim nuk shihet vetëm në infratrukturë dhe ndërtime, por edhe në stilin e jetesës së shqiptarëve.

Për të marrë lajmet e fundit të “DuaLajm.com”, ndiq edhe faqen tonë në Facebook