Kompnia gjigante e makinave KIA, ka organizuar një konkurs të pabesueshëm dhe jashtë cdo barriere.

Konkursi konsistonte në puthjen e një makine të KIA më shumë se 50 orë dhe nëse një person arrinte ta kalonte këtë rekord shpallej fitues i makinës. Në garë morën pjesë 20 persona dhe fituese u shpall një femër 30 vjeçare nga Teksasi.

Dilni Jayasuriya 30-vjeçe nga Teksasi, ka fituar në garën që e kishte organizuar kompania e njohur e veturave KIA. 30 -vjeçarja ka fituar KIA SportAGE.