Donald Trump vijon ti qëndroj mendimit se një afrimitet me Rusinë do sillte më shumë të mira për botën dhe Amerikën. Komentet presidenti i SHBA-ve i bëri në rrjetet sociale ku theksoi se Putin ka mohuar kategorikisht ndërhyrjen në zgjedhjet presidenciale amerikane 2016.“E kam pyetur me ngulm presidentin Putin disa herë për ndërhyrjen e tij në zgjedhjet amerikane”, u shpreh Donald Trump pas takimit me presidentin rus, Putin për herë të parë.

“Ai e mohoi kategorikisht ndërhyrjen në zgjedhjet amerikane”, theksoi Trump.

Pozicioni i SHBA-së është bërë më pragmatik”, deklaroi ai, duke përshëndetur marrëveshjen që arriti me homologun e tij amerikan për vendosjen e një armëpushimi në jugperëndim të Sirisë.