Une e godita 2-3 herë me grushte, por nuk mendoja se do të vdiste. Nuk e godita për ta vrarë”, kështu ka deklaruar 20-vjeçari shqiptar.

Ngjarja e rëndë ndodhi më 16 Shkurt në Selanii ku pas pas një konflikti fizik babai 48-vjeçar ndërroi jetë.

Në dëshminë e dhënë për policinë greke 20-vjeçari ka treguar sepas ngjarjes fshihet nje drame e madhe familjare, ndërsa rrëfen se babai i tij ishte një njeri i alkolizuar dhe sushtronte dhunë mbi të dhe mamanë e tij.

Teksa raportojnë lajmin mediat greke theksojnë se 20-vjeçari është shpallur i pafajshëm,dhe  deshmia e tij eshte pranuar si e vertete, pasi ne baze te eksperizes, babai kishte humbur jeten jo nga goditja, por nga problemet ne zemer.