Skenaristja Dalina Buzi, e ftuar në “Xing me Ermalin” ka qenë e drejtpërdrejtë në intervistën e saj.

Ajo ka dhënë mendimin e saj për virgjërinë dhe qepjen e femrave, duke e konsideruar si një gjë idiote.

Ajo u ka thënë meshkujve të mos gënjehen nga një pikë gjak e himenti, sepse kjo nuk do të thotë se ajo femër është e ndershme.

“Një femër mund të preket ngado. Himeni nuk tregon të kaluarën e vajzave”, është shprehur Dalina.