Forbes ka publikuar listën e saj vjetore të 100 personazheve të famshëm me më të paguar.

Sipas listës së Forbes, vendin e parë e kryeson boksieri Floyd Mayëeather, i cili numëron ën llogarinë  e tij plot 285 milion dollarë.

Ai ndiqet nga aktori i famshëm George Clooney, i cili ka 239 milion dollarë.  Vendin e tretë e ka zënë Kylie Jenner, një sipërmarrëse e re dhe një yllë i rrjeteve sociale, e cila ka në llogarinë e saj jo pak, por 166.5 milion dollarë.

Ja kush kryeson në 10 vendet e para:

  1. Floyd Mayëeather, boksier ($285 milion)
  2. George Clooney, aktor ($239 milion)
  3. Kylie Jenner, ($166.5 milion)
  4. Judy Sheindlin, avokate ($147 milion)
  5. Dëayne Johnson, aktor ($124 milion)
  6. U2, bandë ($118 milion)
  7. Coldplay, bandë ($115.5 milion)
  8. Lionel Messi, futbollist ($111 milion)
  9. Ed Sheeran, këngëtar ($110 milion)
  10. Cristiano Ronaldo, futbollist ($108 milion)