Në hipotekë në qytetin e Durrësit, një qytetar ka goditur me grusht juristin brënda institucionit. 

57 vjeçari ka kërkuar shërbim, për një dokumentacion, për të cilin nuk ka bërë aplikim më parë dhe pas konfliktit ka goditur punonjësin e institucionit duke pretenduar të drejtën e tij. 

Është bërë menjëherë arrestimi i shtetasit Astrit Shanaj dhe materialet i kanë kaluar Prokurorisë pranë Gjykatës së Shkallës së Parë Fier për veprën penale “Goditje për shkak të detyrës”.

Shtetasi D.H 30 vjeç nuk ka pësuar dëme të tjera.