Nga një takim elektoral me gratë dhe vajzat në  Peshkopi, kryeministri Edi Rama foli për votën, qe sipas mendimit të tij duhet të fitohet nga ai që punon më shumë dhe ka bërë reforma në benefit të mirëqenies.

Duke ironizuar, Rama tha se që kur ka takuar Bashën edhe ai është bërë demokrat.

Në fund të ditës vota është për të marrë në punë grupin e njerëzve që do të kryejnë më mirë sipas teje punët që ti ke nevojë. Po e marr nga fëmijët, duke menduar për gjithë prindërit që janë demokratë, demokratë jemi të gjithë ne, sidomos pasi takova dhe Lulin edhe unë demokrat jam. Por po flasim për ata që janë me bindje të djathta, që unë nuk e di se çfarë domethënë kjo, por nejse dhe do shkojnë të votojnë.”