Të ftuar në emisionin e së enjtes me Blendi Fefziun në Opinion ishin Kryeministri Edi Rama dhe analistë e pedagogë. 

Në diskutim e sipër për çështjen e protestës së studentëve pedagogu Mark Marku u shpreh se studentët nuk mund të futen në negocioata me një person që mashtron. 

Në kundërpërgjigjen e tij drejtuar pedagogut Marku kryeministri Rama i i bën thirrje studentëve të mos i besojnë dhe dëgjojnë fantazma si Mark Marku.   

Më pas situata ka kaluar në tone të ashpra dhe dy protagonistët dëgjihen të thonë: 

Rama: “Cfarë pedagogësh jeni ju.”

Marku: “Po ti çfarë kryeministri je ti…”