Ashtu si çdo të hënë, edhe këtë paradite kryeministri Edi Rama ka mbledhur Kryesinë e Partisë Socialiste.

Në mbledhjen e sotme të Kryesisë është caktuar data e Asamblesë Kombëtare të PS. Socialistët kanë vendosur të mbledhin Asamblenë më 22 korrik.

Gjithashtu, në mbledhjen e sotme të Kryesisë së PS është diskutuar edhe për zgjedhjet vendore të 30 qershorit dhe situatën e paszgjedhjeve, teksa kryebashkiakët e djathtë kanë vendosur të mos lirojnë bashkitë.