Mesaduket sot ishte dita e rrëfimeve për Kryeministrin Rama, ai ka folur për jetën e tij pas politikës dhe se sa ai e ka menduar pjesën e largimit nga politika. E vetmja gjë që dinte kryeministri ishte se nuk do largohej kurrë nga një situatë: IK! por do largohej me një situatë të menduar ku ai të thoshte: Po iki!

“Nuk erdha në këtë jetë (jetën politike), se ajo jetë (jeta e artistit) nuk më pëlqente, dhe në një zonë të trurit jam duke u përgatitur për jetën tjetër. Është dicka që ka kohë që e përgatis se mendoj që është shumë e rezikshme të presësh momentin kur të tjerët thonë: Ik! Duhet të përgatisësh momentin, kur ti duhet të thuash: Po iki!

Joshka Fisher ma ka treguar procesin e përgatitjes për tu larguar.Ai thotë se e kam përgatitur këtë gjë në mendjen time. Nuk kam datë, por jeta e tretë do jetë po aq interesante sa e dyta dhe po aq e bukur sa e para” tha Rama.

“Në Sarandë?” e pyeti gazetari Çani

“Jo jo në Surrel” i ktheu përgjigjen ironike Rama.