Siç jemi mësuar çdo mëngjes kryeministri Rama ka vendosur të urojë mëngjesin tek ndjekësit dhe fansat e tij në “Facebook” duke treguar disa pamje nga Tamara e Shkodrës e cila mesaduket është e transformuar nga projekti i “Rilindjes” së këtij të fundit.

Rama gjithashtu thekson faktin e qartë se kjo është një nga zonat më të mira të turizmit malor ose siç ai vetë e quan, mrekulli e turizmit tonë malor.

MIRËMËNGJES ?
dhe ju uroj një ditë të mbarë me këto pamje nga Tamara e transformuar dhe e rilindur si një mrekulli e turizmit tonë të bukur malor ?