Kryeministri Rama vazhdon “traditën” e tij të përditshme, duke përshendetur shqiptarët çdo mëngjes. 

Këtë mëngjes Rama ka zgjedhur që ti thotë “mirëmëngjes” shqiptarëve me një video të publikuar në faqen e tij në “Facebook”, me pamje nga qyteti i Fierit, në të cilën, sipas kryeministrit shihet transformimi urban i këtij qyteti, në sajë të projekteve të Rilindjes Urbane.

“MIRËMËNGJES ?
dhe ju uroj një ditë të mbarë me këtë pjesëz nga transformimet e Rilindjes Urbane në Fier ? ? ?”, shkuhet në mesazhin e shkurtër të Ramës.