Ashtu siç ishte njoftuar, mbrëmja e kësaj të marte e pa kryeministrin Edi Rama të ftuar të gazetarit Alban Dudushi në emisionin “Top Show”, ku padyshim temë diskutimi ishte protesta e studentëve.

Pas një leximi të shpejtë të 8 pikave të kërkesave të studentëve, kryeministri Rama tha se janë të gjitha pika të diskutueshme, por problemi qëndron te mënyra sesi zgjidhet secila prej tyre dhe sesa kohë duhet për të zgjidhur secilën prej tyre.