Kjo e mërkurë i ka gjetur një grup studentësh në rrugë ma pankarta në duar, duke protestuar për anullimin e Ligjit për arsimin e Lartë.

Ata kanë protestuar para Kryeministrisë dhe Ministrisë së Arsimit, duke gjuajtur godinat me vezë dhe bojë.

Sakaq në disa prej Fakultetet në Tiranë studentët ende vazhdojnë të qëndrojnë të ngujuar duke bojkotuar mësimin.

Ndërkohë në disa të tjera mësimi ka nisur normalisht.