Ka përfunduar procesi i rinumërimit të 11 kutive në qarkun e Lezhës për kryetarin e Bashkisë. Mësohet se një votë e gabuar i ishte hequr Eduard Ndocajt dhe i ishte shtuar Pjerin Ndreut. Gjithashtu janë gjetur 3 vota më shumë nga rezulatati i deklaruar.

Pas rinumërimit, kreu i i KQZ-së Klement Zguri, u shpreh se në kutitë e votimit ka më shumë vota se sa votues.

E kam thënë edhe më parë. Ajo që më shqetëson është fakti se në kutitë e votimit ka më shumë vota se sa zgjedhës. Kjo verifikohet nëpërmjet listës së zgjedhësve. Janë gjetur më shumë vota në kuti se numri i zgjedhësve që kanë marrë pjesë. Kjo është një shkelje e rëndë. Vërej me dhimbje se subjektet zgjedhore e kanë kthyer në farsë të drejtën për ankimim”, – tha Zguri.