Ballina Rreth nesh

Rreth nesh

Lajmi i fundit pasqyrohet atëhere kur ndodh, i saktë dhe i vërtetë!

1-Një portal që zë kryesor ka denoncimin e skandaleve, aferave korruptive dhe padrejtësive sociale.
2-Jemi në rrjetet sociale
 facebook.com/DuaLajmCom/
instagram.com/dualajm/
3-Njoftohuni të paret për lajmet më të rëndësishme duke shkarkuar falas aplikacionin tonë


 

 Nese jeni deshmitar i nje ngjarje qe doni ta raportoni ose deshironi te beni denoncimin tuaj , na shkruani ose na dergoni foto e video ne kontaktet tona :
  0692111000
  [email protected]