Është një nga moderatoret më të dashura për publikun dhe kjo jo vetëm për faktin se trajton një seri temash të ndryshme me thelb social por gjithashtu edhe sepse krijon shpesh batuta epike.

Këtë herë Rudina Magjistari ka menduar për të gjithë fansat e saj duke publikuar një listë me 10 këshilla se si të jetoni shëndetshëm dhe pa strese.