Pasi Rike Roçi u bë një nga protagonistet e Big Brother, qarkulluan në media disa foto të saj krah reperit Noizy.

Shpesh herë Rike Roçi është pyetur për këtë romancë. Dhe ja ku vjen sërish një pyetje lidhur me të njëjtën temë.

Për sa kohë ke qenë e lidhur me Noizy’ e ka pyetur një nga fansat e saj.

Por Rikes i është sosur durimi dhe ka kthyer këtë përgjigje.

‘Ehaaa kam thënë disa herë, kam thënë disa herë, që kurrë nuk kemi qenë të lidhur. U bë vite me këtë histori. Boll. Vetëm shokë’, shkruan ajo.