Të gjithë politikanët duket se kanë nisur pushimet pas një fushate tepër të nxehtë intensive. Nëpërmjetë postimeve në rrjetet sociale Saimir Tahiri kreu i PS për Tiranën ka zgjedhur të eksplorojë Shqipërinë.

Në disa foto të postuara në rrjetin e tij social Facebook, Tahiri duket me djalin e tij Drinin në Malin me Gropa.

“S’ka pushim t’u nejt” dhe “Gropat e Malit me Gropa” janë dy prej statuseve të ish-ministrit të Brendshëm të cilat i shoqëron me foto.