Autoriteti Rrugor Shqiptar sot ka njoftuar qytetarët se duke nisur nga dita e nesërme, trafiku u automjeteve do te pesoje nje tjeter devijim per shkak te punimeve qe do te nisin per ndërtimin e Bypass-it të Jugut.

ARRSH beri me dije per te gjithe perdoruesit e rruges, se nga neser “trafiku i automjeteve për rrugën nacionale Gjirokastër-Tepelenë-Tiranë (Sh4) do të zhvendoset në qytet.

Njoftimi i plotë i ARSH-së

“NJOFTIM I RËNDËSISHËM

Prej datës 20 shkurt 2019, trafiku i automjeteve për rrugën nacionale Gjirokastër-Tepelenë-Tiranë (Sh4), si shkak i punimeve për ndërtimin e Bypass-it të Jugut, do të zhvendoset në qytet.

Kalimi i i automjeteve, do të vijojë sipas përcaktimit të kryer nga ARRSH dhe Bashkia Tepelenë, përgjatë gjithë aksit rrugor të markuar me vijat e verdha dhe sinjalizuese.

Me këtë rast ju njoftojmë se çdo automjet i ndaluar, apo i parkuar përgjatë këtij aksi duhet të shmang qëndrimin, në rast të kundërt do të ndëshkohet sipas rregullave të Kodit Rrugor!”