Ballina Kuriozitet 8 arsye pse duhet të dëgjoni muzikë para se të flini

8 arsye pse duhet të dëgjoni muzikë para se të flini

Përveçse na qetëson, na bën të lumtur dhe na motivon në palestër, muzika është e mirë dhe për shëndetin kur dëgjohet para fjetjes.

Është dëshmuar edhe shkencërisht që muzika sjell përfitime të pabesueshme shëndetësore.

Më poshtë janë 8 të mira shëndetësore që sjell dëgjimi i muzikës para se të flini, gjëra të cilat do t’ju bëjnë ta dëgjoni këngën e preferuar çdo natë para se të flini.

  1.  Dëgjimi i muzikës para gjumit përmirëson cilësinë e gjumit.
  2.  Zvogëlon stresin.
  3.  Rrit disponobilitetin.
  4.  Zvogëlon apetitin.
  5.  Rrit nivelin e përqendrimit.
  6.  Ndikon në përmirësimin e kujtesës.
  7.  Normalizon shtypjen e gjakut
  8.  Përmirëson funksionimin e sistemit imunitar