Ballina Shendeti Çaji me bustina rrezik për shëndetin

Çaji me bustina rrezik për shëndetin

Related image

Efektet kurative të çajrave nuk duhen harruar, por ajo që nuk dini është fakti se çajrat e përgatitur me bustina janë shumë të dëmshëm dhe duhen shmangur plotësisht.

Studimet e fundit kanë zbuluar nga ekzaminimet e bustinave të çajit, se në to ka substanca kancerogjene të cilat çlirohen sapo bien në kontakt me ujin e ngrohtë. Mund të mos e besoni, por përdorimi i shpeshtë i tyre do të sillte komplikacione në shëndet.

Gjithashtu ka pasur raste kur janë gjetur insekte brenda këtyre bustinave, kështu që shmangia e konsumimit do të ishte ide e zgjuar.

Mos harroni se përdorimi i çajit në mënyrë natyrale, pra të pa përpunuar do të jetë shumë efektiv dhe është më i rekomandueshëm.