Ballina Shendeti Kujdes! Uji që pini në shtëpi, i njëjtë si ai i tualetit

Kujdes! Uji që pini në shtëpi, i njëjtë si ai i tualetit

‘Uji i ricikluar i tualetit shijon njësoj si uji në shishe’, ky është përfundimi i një studimi të kryer nga disa ekspertë.

Disa vullnetarëve iu dha ujë tualeti, ujë shisheje dhe ujë rubineti, pa e ditur se çfarë po pinin. Kur u pyetën më pas, ata që kishin pirë ujë tualeti thanë se mendonin që ishte ujë nga shishet.

Sipas studiuesve, uji i ricikluar i tualetit mund të pihet pa problem, pasi nuk përmban përbërës të dëmshëm.

Udhëheqës i studimit, tha: “Termi ujë tualeti ngjall neveri te njerëzit dhe qëllimi i studimit është që ta bëjmë më pak të frikshëm për njerëzit këtë ujë. Ai është një burim shumë i rëndësishëm uji tani dhe në të ardhmen”.

Për të marrë lajmet e fundit të “DuaLajm.com”, ndiq edhe faqen tonë në Facebook