Ballina Kryesore Ky ushqim i përditshëm po ju shkakton fryrje të tmerrshme barku, ja...

Ky ushqim i përditshëm po ju shkakton fryrje të tmerrshme barku, ja pse po shtoni në peshë përditë

Problemi me fryrjen është më shqetësues se kilogramët e tepert pasi njerëzit zakonisht nuk e kuptojnë se çfarë ushqimesh u shkaktojnë fryrje dhe nuk e dinë nëse janë të shëndoshë apo thjesht të fryer.

Ka shkaqe të ndryshme për fryrjen dhe këto të fundit varen nga mënyra se si hamë dhe çfarë hamë.

Më poshtë do të lexoni të gjitha ushqimet që shkaktojnë fryrje barku

 • – Fasule
 • – Brokoli
 • – Lakër brukseli
 • – Lakra
 • – Pijet e gazuara,
 • – Lulelakër
 • – Çamçakëz
 • – Fruta të tilla si mollë, pjeshkë dhe dardha
 • – Ëmbëlsirat me shumë sherbet
 • – Qumështi dhe produktet e qumështit
 • – Qepët
 • – Sheqeri etj.