Ballina Kryesore Njihuni me efektet mbresëlënëse të lajthive

Njihuni me efektet mbresëlënëse të lajthive

Përmes konsumimit të lajthive ju do të keni përfitime të shumta shëndetësore.

Jo vetëm fruti, por edhe gjethet e lajthive kanë efekte mjaft të mira.

Fruti ka efekte mjaft për personat që vuajnë nga anemia dhe gratë shtatzëna.

Lajthia ka përmbajtje të një lloj vaji i cili po ashtu ju qetëson nga dhimbjet e dhëmballëve, pickimet e insekteve si dhe ndihmon në eliminimin e parazitëve në zorrë.

Me gjethet e lajthisë ju mund të përgatisni një çaj që ju ndihmon kundër diarresë dhe infeksionet në zorrë.

Që të përgatitet çaji duhet që gjethet e lajthive të jenë të thara.