Ballina Shendeti Zbuloni sëmundjet e rënda që na i tregojn vetëm problemet me këmbët

Zbuloni sëmundjet e rënda që na i tregojn vetëm problemet me këmbët

Shumë herë e kemi pasur shqetësimin nga sëmundjet e rënda momentet e fundit kur nuk kemi pasur asnjë shans për të rregulluar diçka por nëse do tu thonim që tani diçka mund ta ndryshojë këtë gjë për faktin e vetëm se 2 prej tyre mund ti kuptoni.

Puna e vështirë, kequshqyerja ose ndryshimi i presionit mund të shkaktojnë ndryshime në këmbët tuaja dhe këtë mund ta vini re shumë mirë pa pasur nevojën e një mjeku. Situatat janë edhe serioze në momentin e parë kur problemet e këmbëve na japin shenja negative dhe që na shqetësojnë. Ne ju tregojmë më poshtë se cila shenjë sinjalizon kontrollin urgjent tek mjeku.

Problemet e veshkave

Nëse veshkat nuk punojnë si duhet, lëngjet e tepërta dalin nga trupi me disa vështirësi. Kjo shkakton edemë.
Nëse zona rreth syve tuaj është e fryrë ose ju ndjeni dhimbje që i ngjan një elektroshoke në disa nga gjymtyrët tuaja, kjo gjithashtu mund të jetë simptomë e një problemi të tillë.

Infeksioni venoz i cili ndodh në kyçin e këmbës

Tromboza 

Ënjtja e një ose të dy këmbëve mund të sinjalizojë trombozë të thellë venoze. Ky problem është shumë i rrezikshëm. Nëse mendoni se mund ta keni atë, menjëherë shkoni tek mjeku juaj.